Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Blade & Soul Προεπισκόπηση Θρυλικής Ενημέρωσης


Η Ομάδα Bloodlust έχει μια Θρυλική ενημέρωση που έρχεται για μας αυτό το μήνα. Νέα μπουντρούμια, PvP μονομαχίες 1v1 και πολλά περισσότερα μας περιμένουν αυτή την εορταστική περίοδο.

Ο Μύθος
Εκείνος που βρίσκει το μυστικό του Θρύλου θα γίνει πραγματικά θρύλος στον κόσμο του Blade & Soul. Η Παγωμένη Αποθήκη, Το Λιμάνι του Αιματηρού Καρχαρία και ο πολύ αναμενόμενος Σπιράλ Λαβύρινθος! Τα μυστικά του θρυλικού όπλου βρίσκονται μέσα σε αυτά τα μπουντρούμια. Ετοιμάστε τον εαυτό σας!

Posted Image

Η Παγωμένη Αποθήκη
Το Λιμάνι του Αιματηρού Καρχαρία παίρνει τώρα μια εντελώς νέα μορφή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν το σκοτάδι καλύπτει το λιμάνι, τα πνεύματα των μελών του Choong -Gak πληρώματος περιφέρονται στο λιμάνι χωρίς καν να το συνειδητοποιούν ότι δεν είναι πλέον στη ζωή. Οι νεκροί δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίζουν φίλο ή εχθρό και θα επιτίθενται σε κάθε ζωντανό πλάσμα που έρχονται σε επαφή. Για το λόγο αυτό ποτέ το Choong -Gak πλήρωμα δεν αφήνει τους χώρους του κατά τη διάρκεια της νύχτας και χάρη στους νεκρούς δεν χρειάζεται πραγματικά κάποιος να είναι σε περιπολία. Υπάρχει μόνο ένα κτίριο το οποίο φωτίζετε κατά τη διάρκεια αυτής της σκοτεινής ώρα και αυτό είναι η μυστηριώδης Παγωμένη Αποθήκη. Η αποθήκη εκπέμπει ένα τέτοιο κρύο αέρα που ούτε καν οι νεκροί τολμούν να περιφέρονται κοντά σε αυτό. Μυστηριώδεις φωνές θα ακούσετε από μέσα, σαν κάποιος να εκπεδευετε στις πολεμικές τεχνές με ουρλιαχτά και θορύβους των μηχανημάτων και των γρανάζιών. Σύντομα θα ανακαλύψετε ποιος ή τι είναι μέσα σε αυτήν την Παγωμένη Αποθήκη.

Ο Σπιράλ Λαβύρινθος
Μέσα από τα αρχαία ερείπια ένας μυστηριώδης λαβύρινθος αποκαλύπτετε τελικά. Υπάρχει ένας θρύλος που δείχνει ότι υπάρχει κάτι μυστηριώδες κρυμμένο μέσα στο χαμηλότερο πάτωμα από τα ερείπια. Πολλοί εισέρχονται ελπίζοντας να βρουν αυτό το μυστηριώδη θησαυρό. Οι εισβολείς θα συναντήθουν με τους φύλακες του Σπιράλ Λαβύρινθου και επίσης θα συναντήσουν πολλές παγίδες στο δρόμο τους οι οποίες κάνουν το ταξίδι ακόμη πιο ύπουλο. Είναι πλέον στο χέρι σας και των σύμμαχων σας να ξεπεράσετε τον Λαβύρινθο για να μάθετε τι είναι πραγματικά κάτω από την επιφάνεια του.

Posted Image

Νυχτερινή Ώρα στο Λιμάνι του Αιματηρού Καρχαρία
Τι διαφορετικό συμβαίνει κατά τη πρόκληση στο λιμάνι εάν τύχει και περνάτε από εκεί το βράδυ; Θα συναντηθείτε με διαφορετικά Bosses και προκλήσεις, κατά την προσπάθειά σας να κατακτήσετε το λιμάνι για άλλη μια φορά τη νύχτα.

Πύργος του Mushin, ο Θεός του Kung Fu , Ο 8ος όροφος αποκαλύπτετε
Τέλος, ο 8ος όροφος του Πύργου έχει προστεθεί! Όσοι από εσάς είχατε φτάσει στον 8ο όροφο, μετά την ήττα με τον Ha Jung Do τώρα θα συναντηθείτε με τον ένα και μοναδικό Mushin Chun-Jin Kwon. Μην πανηγυρίσετε ακόμα, πολλές προκλήσεις από τον Mushin σας περιμένουν στο μέλλον.


Η Μονομαχία
Οι παίκτες μπορούν επιτέλους να ανταποκριθούν στο Σχολείο Hong-Moon για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ο ένας στον άλλο μονομαχώντας μεταξύ τους. Προβάλετε τις ικανότητές σας στους αντίπαλούς σας και κερδίστε εμπειρία και διάφορες άλλες ανταμοιβές. Η Μονομαχία είναι διαθέσιμη για όλους τους παίκτες.

Posted Image